Onze overtuigingen en waarden bepalen ons dagelijks handelen en zijn merkbaar in de samenwerking met onze klanten.

Onze kernwaarden zijn:

 • Oplossingsgericht
  We kijken naar wat er is in plaats van wat er niet is. We richten onze aandacht voornamelijk op wat goed gedrag is of wat nog beter gedrag zou kunnen zijn. We zijn ervan overtuigd dat het veel productiever is te richten op wat goed gaat dan om je te richten op wat fout gaat en wat de reden daarvoor kan zijn. We creëren zelf ons heden en onze toekomst. Het verleden valt niet te veranderen dus focussen we ons liever op de toekomst.

 • Verbonden
  We zijn energiek, toegankelijk, oprecht en betrokken bij de klant en haar medewerkers en durven daarbij het onbespreekbare bespreekbaar te maken en zijn ‘aardig lastig’, altijd met de intentie om de gewenste resultaten te behalen en elkaar verder te helpen.

 • Waarde toevoegend
  We zijn ons bewust van onze rol als katalysator en we helpen organisaties zelf aan de slag te gaan en laten een blijvende indruk achter. We meten resultaten en evalueren altijd samen met de klant (aan de hand van een klant opdracht evaluatie) of we voldoende waarde hebben toegevoegd en we leren hiervan.

 • Wederkerig
  Wij geloven in het adagium: ‘Alleen ga je harder, samen kom je verder!’ wij zijn gecommitteerd en verwachten dat ook van degenen waarmee we samenwerken.

boomwortels

Onze ervaring